WEB-BASED SOFTWARE OP MAAT

 

Echoweb

 
 
    O2 768 08 03

      GRATIS ADVIES
   

Echoweb is een Belgische full-service Web-Based software provider die systemen en tools ontwikkelt om de bedrijfsprocessen van organisaties te optimaliseren en de prestaties van werknemers te verhogen.

Echoweb is een deskundige business partner, dat zich focust op bedrijven die het internet en de nieuwste technologieën optimaal willen gebruiken voor hun activiteiten. Het uitgangspunt is dat met de juiste werkmethode een proces met minder problemen kan uitgevoerd worden, met minder onvoorziene complicaties en met betere eindresultaten. Vanaf de opstart tot en met de aflevering van het project staat de klant centraal en zorgt Echoweb voor een naadloze integratie van oplossingen die effectief uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

Principes van Echoweb.
Bij de ontwikkeling van nieuwe web-based software of andere oplossingen, hecht Echoweb steeds belang aan 4 principes:
 

 

-         Uw bedrijf staat centraal
Een moderne organisatie kan niet zonder een naadloos geïntegreerd  systeem, dat kan meegroeien met u in de toekomst. U bepaald zelf hoe uw bedrijfsprocessen verlopen zodat de eigenheid van uw organisatie blijft behouden en verder kan ontwikkelen op termijn. Deze manier van werken biedt bedrijven continuïteit, concurrentievoordeel en de mogelijkheid om de beste te zijn.

   

-         Ongekend efficiënt
De opbouw van elk systeem en tool is gebruiksvriendelijk, zodat u altijd in enkele klikken toegang hebt tot uw data en informatie.

   

-         Tijd- en kostenbesparing
De web-software & tools van Echoweb stroomlijnen bedrijfsprocessen waardoor veel operationeel en administratief werk wordt geautomatiseerd. Zo'n structurele verbetering levert een duurzame voordeel op: het maakt groei mogelijk en intensief operationeel werk wordt vereenvoudigd.

   

-          Expertise
De ervaring en vakkennis van Echoweb staat garant voor kwaliteit. Dankzij ons opleidingsbeleid bevorderen wij de continue ontwikkeling en vorming van ons team om klanten de beste oplossing aan te bieden.
Voor de implementatie van onze web-based software & SMART Tools vinden wij het belangrijk een grondige analyse van uw bestaande bedrijfprocessen te maken, in termen van inhoud en kwaliteit.  Wij helpen u om uw bedrijf uit te bouwen, waarbij we bedrijfsprocessen moderniseren om uw bedrijfsstrategie met succes te realiseren.

Hoe gaat Echoweb tewerk?

Wat Echoweb kenmerkt is een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die worden voorgesteld. De doelstelling van Echoweb is om de klant te helpen en te ondersteunen in de realisatie van hun project. De liefde voor nieuwe technieken en een sterke oplossingsgerichtheid, biedt Echoweb professionele, technisch stabiele oplossingen aan die volledig aansluiten bij de wensen en de noden van de klant.

Wie zijn onze klanten?

Multinationals, middelgrote bedrijven en bedrijven met slechts enkele medewerkers halen voordeel uit de web-based software en SMART Tools van Echoweb om zich voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Wie kiest voor een oplossing op maat van Echoweb hecht belang aan een professioneel bedrijfsimago, de klantentevredenheid, de kwaliteit van bedrijfsprocessen en ...