HR + IT = E-Recruitment

 

   HR Organizer

 

Contacteer ons

Meer weten over de HR Organizer?Neem contact op met ons via telefoon of vul het contactformulier in.
 
    O2 768 08 03

      GRATIS ADVIES
 
Tags

Applicant tracking system (ATS) e-hrm web-based rekruteringsplatform kandidatendatabase training & support HR Software management rapporten talentpool jobposting human capital sollicitanten SAAS HR Organizer vacatures bedrijfsstrategie sociale media

 
Tevreden klanten
HR Organizer voldoet volledig aan onze behoeften. De web-based software wordt 'op-maat' gerealiseerd en biedt kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.
 
 
 
  E-recruitment systeem

HR Organizer is het eerste Belgische online rekruteringsplatform voor HR Managers en recruiters  die belang hechten aan een naadloze integratie van bedrijfsspecifieke HR processen en een jobpagina willen die één geheel vormt met de bedrijfswebsite. Kortom de HR Organizer plaatst uw bedrijf centraal om talent te rekruteren, te overtuigen en te binden.

Een totaaloplossing voor uw recruteringsproces

HR Organizer biedt u de ideale oplossing om uw rekruteringsproces zelf te beheren. Bereik de juiste kandidaten, optimaliseer het rekruteringsproces, volg vacatures efficiënt op en beheer de careersite met een enkele muisklik. Hiervoor heeft u het liefst één geïntegreerde oplossing, een tool waarmee u volledige controle heeft over al uw wervingsactiviteiten.

Careersite

De careersite biedt een naadloze integratie met de HR Organizer internetapplicatie. Vanuit de HR Organizer kunt u uw vacatures plaatsen op uw gepersonaliseerde careersite. Een kandidaat die solliciteert, stroomt automatisch de HR Organizer binnen. Op die manier kunt u zich focussen op het snel en eenvoudig verwerken van de sollicitaties.

Gratis ongelimiteerd aantal users

5 Type users die een specifieke rol spelen in het rekruteringsproces:

HR Manager & Recruiter
> Vacatures goedkeuren
> Rekruteringscampagne opzetten
> Job Posting
> Sollicitaties verwerken
> Kandidaten uitnodigen voor interview
  Business/Hiring Manager
> Vacatures aanvragen
> Second opinion geven
> Shortlist bekijken
> Aanwervingen opvolgen
Directie
> Meetbare ROI
> KPI’s opvolgen
Partners (Interimkantoor, ….)
> Vacatures delen
> Kandidaten voorstellen

Kandidaat
> Eenvoudig solliciteren
> Sollicitatie opvolgen
> Gegevens updaten
Systeemvereisten

U heeft enkel een computer of laptop nodig met een internetverbinding. Voor alle web-based software van Echoweb is er geen installatie nodig en is ook volledig platformonafhankelijk. U bent niet verbonden aan een bepaald besturingssysteem (Windows of Apple) en de HR Organizer werkt in alle internetbrowsers (Microsoft Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, ...). Kortom u gebruikt uw vertrouwde computer om te werken en u geniet van volledige vrijheid.